| Bi Biskrem Versem?? | |
|
+10YoshykopaT {harby_yoshyci} MeLiSa_YoShY Yoshy_manyağı yoshy-burcin askImyasemin kumralfıstığım erenyasemin buse ve yasemin PeLoSLy 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
polat_love_yoshy ---BaNlı-----
Mesaj Sayısı : 444 Yaş : 35 NeRedeN..! : YOSHY'min yanında olmak için herşeyimi verirdim MesLeK:) : futbolcu Kayıt tarihi : 08/10/07
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Paz Kas. 11, 2007 8:02 am | |
| rock hiç sevmem ama haluk levent veya barış akarsu olabilir
bbw bana dinlemem için güzel bi şarkı önerirmisin | |
|
| |
yoshy_senoshy_1907 ---BaNlı-----
Mesaj Sayısı : 691 Yaş : 29 NeRedeN..! : Gevezelikler diyarı(mesaj sayıma bakınca forumda çok geveze olduğumu anladımda) MesLeK:) : Öğrenci Kayıt tarihi : 24/08/07
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Ptsi Kas. 12, 2007 6:13 am | |
| evet.keremcem aman aman
bbw bana bi ortamdan uzaklaşma yolu tarif eder misin(sizden değil tabii) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 444 Yaş : 35 NeRedeN..! : YOSHY'min yanında olmak için herşeyimi verirdim MesLeK:) : futbolcu Kayıt tarihi : 08/10/07
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Ptsi Kas. 12, 2007 7:35 am | |
| ortamdan kastettiğin nedir
yani nasıl bi ortamdan uzaklaşmak istiyosun
ama şunu sölim bi ortamdan uzaklaşmak istiyosan hemen olmaz ama seyrekleştirmeye çalış daha az o ortamda bulun
zaten zamanla biter tecrübelerime dayanarak sölüyorum
bbw benimle kardanadam yaparmısın | |
|
| |
diloşhyoshy YaseminYurukFan Hastası
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Ptsi Kas. 12, 2007 7:38 am | |
| tabi yaparım abicim birlikte kardanadamın alasını yaparıss
bbw bni tiyatroya götürürmüsün | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Ptsi Kas. 12, 2007 10:42 am | |
| ya istediğin tiyatro olsun ayıp ediyosun
bbw bize en gizli sırrını açıklarmısın | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 691 Yaş : 29 NeRedeN..! : Gevezelikler diyarı(mesaj sayıma bakınca forumda çok geveze olduğumu anladımda) MesLeK:) : Öğrenci Kayıt tarihi : 24/08/07
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Ptsi Kas. 12, 2007 12:59 pm | |
| eht bn galiba yni bi aşka yelken açıyorum
ortam derken akrabalarımdan(dayım hariç)çünkü teyzem ve diğer teyzemin kızıyla problemlerim var ve onlar çok kötü insanlar.msla polat abi nasıl anlatayım bilmiyorum teyzem mutfaktayken oğlu bi kelimeyi okuyunca hemen sena sölemedi dimi sakın söleme sena diye bağırıyo o kuzene hiç bağırmıyo bana hep bağırıyo ama annemgil her hafta sonu onlarla görüşüyo.
neyse
bbw sende en gizli sırrını açıklar mısın | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Ptsi Kas. 12, 2007 1:11 pm | |
| valla tam anlamadım yazdıgından ama derdinin ne oldugunu anladım dediğim gibi o ortamdan uzaklaşmak için samimiyeti düşür. fazla içli dışlı olmamaya dikkat et. her sölediklerine katılma hatta karşı çık. (yaptıgın davranışlar hoşuma gitmiyo falan diye) birazda alaylı konuştunmu tamamdır.. :D:D benim pek sırrım olmaz çünkü kimseden bişe saklamam bbw yelken açtıgın yeni aşkın adını sölermisin...??? | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Ptsi Kas. 12, 2007 1:26 pm | |
| ne bileyim ya açıyom ya açmıyorum adı şener.
ya öle yapıyorum ama genellikle biz onlarda oluyoruz be abi nasıl uzaklaşayım intahara doğru gidiyorum sonum hayrı alamet. kzne de tavır yaparsam annem eski aşkımı babama sölemek ile tehtit ediyo(çünkü eski aşkımla ilgilide bi kopukluk var)
bbw bnmle paraşut ile atlamaya gelir misin | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Ptsi Kas. 12, 2007 3:52 pm | |
| hiç kendini sıkma güzelim herşey olucağına varır en korktuum şeylerden biridir paraşüt bbw benimle bizim komşunun meyve bahcesine dalarmıyız.... :D:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 13, 2007 6:25 am | |
| olur ama komşu gelirse korkmıycan ağaçtan atlayacaksın ok mu?
bbw bizim ingilizceciyi bi yolla başımızdan atar mısın | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 13, 2007 6:30 am | |
| azını burnunu daıtırım len onun bayanmı öretmen....???? bbw burnunu karıştırırmısın :D:D:D:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 13, 2007 6:36 am | |
| abi erkekte ezmesin seni yaklaşık 200 kg vardır yani.göbeği önden kendi arkadan gidiyo bu arada o dediğini hayatta yapmam.
bbw sosyalci ile bizim sınıfın arasını düzeltir misin süper bi hoca çünkü bzm sosyalci | |
|
| |
hepsi_delisi Gulcinci Moderator
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 13, 2007 6:38 am | |
| ßi ßiskren wersem ayakkaßını yermisinn:D:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 13, 2007 6:40 am | |
| elif ne yaptın kız kendimi k.çekmece gölüne atayım hiç olmazsa suyun uğruna ölürüm ayakkabı uğruna değil
bbw bana yeni webcam alır mısın | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 13, 2007 6:42 am | |
| - yoshy_senoshy_1907 demiş ki:
- abi erkekte ezmesin seni yaklaşık 200 kg vardır yani.göbeği önden kendi arkadan gidiyo bu arada o dediğini hayatta yapmam.
bbw sosyalci ile bizim sınıfın arasını düzeltir misin süper bi hoca çünkü bzm sosyalci ozaman senacım sen en iyisi sosyalciye söle o halletsin ingilizceciyi şimdi 200 kiloluk bi adamla uraşmama deymez valla yakında ben kendime yeni bi web cam alıcam sonra sanada düşünürüz bişeler bbw bana dondurma ısmarlarmısın bu kış günü
En son tarafından Salı Kas. 13, 2007 6:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 13, 2007 6:42 am | |
| aLmam puhahahaaaa ßßw kullanıcı şifreni söLermisn?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 13, 2007 6:44 am | |
| hyr söylemem
bbw beni yarınki ingilizce sınavına girmekten kurtarır mısın | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 13, 2007 6:45 am | |
| oldu başka bişede istermisin ne bilim kredi kartı şifremi falan
bbw beni fb-inter maçına götürürmüsün | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 13, 2007 6:46 am | |
| ya arkadaşlar biraz yavaş olun hiç bi soruya yetişemiyom | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 13, 2007 6:48 am | |
| para olsa götüryim abi bizde fb liyiz icabında
bbw elif yazdığım iki sorunun cvbını vrr misin | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 13, 2007 6:58 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 13, 2007 10:18 am | |
| neyse bbw bni arka sokakların çekimlerine götürür müsün | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 13, 2007 11:13 am | |
| bilmem düşünmem lazım
lan öyle bişe yapabilsem önce hepsi1 in setine giderdim
bbw hepsi nin en yakın konseri nezaman söleyebilirmisin | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 13, 2007 2:18 pm | |
| valla araştırır pm atarım ama nerdeyse kış geldi konser verilmez herhalde
bbw bnmle atış polignuna gelir misin?nede olsa adam vurmayacağız maket vuracağız | |
|
| |
| Bi Biskrem Versem?? | |
|