| Bi Biskrem Versem?? | |
|
+10YoshykopaT {harby_yoshyci} MeLiSa_YoShY Yoshy_manyağı yoshy-burcin askImyasemin kumralfıstığım erenyasemin buse ve yasemin PeLoSLy 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
diloşhyoshy YaseminYurukFan Hastası
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Ptsi Kas. 05, 2007 6:27 am | |
| yaparım abicim beraber oturup yerizzzz senayıda alırızzzzz
bbw bnmle sinemaya gelirmisin? | |
|
| |
polat_love_yoshy ---BaNlı-----
Mesaj Sayısı : 444 Yaş : 35 NeRedeN..! : YOSHY'min yanında olmak için herşeyimi verirdim MesLeK:) : futbolcu Kayıt tarihi : 08/10/07
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Ptsi Kas. 05, 2007 12:49 pm | |
| sinemayı ayagına getiririm abicim ne demek
bbw benle maç izlemeye gelirmisin | |
|
| |
yoshy_senoshy_1907 ---BaNlı-----
Mesaj Sayısı : 691 Yaş : 29 NeRedeN..! : Gevezelikler diyarı(mesaj sayıma bakınca forumda çok geveze olduğumu anladımda) MesLeK:) : Öğrenci Kayıt tarihi : 24/08/07
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 06, 2007 6:30 am | |
| gelirim fb maçı dimi abi geçende kadıköyden maç varken stadın ordan geçtim çığlıklar süper geliyordu bbw bana bi biskrem verir misin | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 444 Yaş : 35 NeRedeN..! : YOSHY'min yanında olmak için herşeyimi verirdim MesLeK:) : futbolcu Kayıt tarihi : 08/10/07
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 06, 2007 8:58 am | |
| kutusuyla alayım kankam...
bbw beraber şükrü saracoglu'ndaki beyonce konserine gidermiyiz | |
|
| |
{harby_yoshyci} Yaseminci Moderator
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Salı Kas. 06, 2007 12:57 pm | |
| HAYIR BEN BEŞİKTAŞLIYIM O STADA AYAĞIMI ATMAM..!! BBW YASEMİNLE YEMEĞE GELİRMİSİN BNDE DAHİL OLMAK ÜZERE | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 691 Yaş : 29 NeRedeN..! : Gevezelikler diyarı(mesaj sayıma bakınca forumda çok geveze olduğumu anladımda) MesLeK:) : Öğrenci Kayıt tarihi : 24/08/07
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Çarş. Kas. 07, 2007 7:01 am | |
| evet cnmcm biskremsizde olur
bbw beni cansel elçinin yanına götürür müsünüz süper bi oyuncuda | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Çarş. Kas. 07, 2007 9:39 am | |
| - {harby_yoshyci} demiş ki:
- HAYIR BEN BEŞİKTAŞLIYIM O STADA AYAĞIMI ATMAM..!!
BBW YASEMİNLE YEMEĞE GELİRMİSİN BNDE DAHİL OLMAK ÜZERE doru sölüyosun iyiki gelmemişsin fb bjk maçına sonra ağalaya ağlaya çıkardın o statdan cansel elçin kim bilmiyorum ama sen iste yeterki yaa... bbw bi kaç tane sayı sölermisin ( loto oynuyorum da şuan:D:D) | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Çarş. Kas. 07, 2007 1:49 pm | |
| vay kumarbaz vay :D:D 3,4,5,6,7 iyi şanslar abi geç oldu ama bbw benimle şöyle otobanda bir hız macerasına katılır mısın(ya ben kafayı sıyırdım bu yolla otobanla falan ya neyse) | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Çarş. Kas. 07, 2007 2:54 pm | |
| şaka yaptım lotoyla işim olmaz ama idda oynarım ki yine yattı anasını satem...
ya ben hız yapmayı pek sevmem ( acele giden ecele gider)
bbw trafik kurallarına uyarmısın | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Perş. Kas. 08, 2007 6:33 am | |
| bi ara severim diyordun sanki abicim
hız dışında uyarım hızıda otobanda yaparım.
bbw bana yeni cep telefonu alır mısın | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Perş. Kas. 08, 2007 8:52 am | |
| hızı severim ama arabayla deel mesela futbolda hızı çok severim ne kadar hızlı oynanırsa okadar zevkli ve heycanlı olur... anladın...???
önce kendime bi n73 alayım zaten bugün yarın alırım inşallah
sonra söz sanada alırım
bbw banji jumping yaparmısın | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Cuma Kas. 09, 2007 6:08 am | |
| evet biskremsizde olur mükemmmel bişi ama babamla karşılaşmazsam iyi olur yoksa o bana hayatta bu sporu yaptırmazzzzz
bbw bizim okulda ingilizce öretmenliği yapar mısın?ay bizim bu ingilizceci baydıda | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Cuma Kas. 09, 2007 11:14 am | |
| olur zaten bende futbolu bırakıp ingilizce öğretmenliği yapmayı düşünüyodum
bbw gece mezarlıkta gezermisin | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? C.tesi Kas. 10, 2007 1:36 am | |
| gezerim ya abi bu arada harby mi öretmenlik bn yoksa kafayı yicem bu hocayla ya hiç bişey anlaşılmıyo dersinden yeni yeni bişi anlamaya başladım ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? C.tesi Kas. 10, 2007 2:02 am | |
| saçmalama senacım ya ne işim olur öğretmenlikle okadar çoluk çocukla uraşamam valla benim sabrım sınırlıdır yani Allah korusun şımarık çocukları
bbw derslerine iyi çalışırmısın bak sonradan keşke deme ok | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? C.tesi Kas. 10, 2007 7:54 am | |
| tamam abi zaten çalışıyorum sen benim böyle nette olduğuma bakma seri çalışırım ben madem öğretmen olamuıyon şu ingilizceciye bağırmamam için bana dua et.
bbw benimle yağmurda ıslanmaya gelir misin | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? C.tesi Kas. 10, 2007 8:01 am | |
| dolunun altında bile yürürüm ama buna sen cesaret edebilirmisin bilmem
bbw bana bi tutku verirmisin | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? C.tesi Kas. 10, 2007 12:26 pm | |
| evet abi geçende (I am psikopat sena.)1 saat boyunca okulda öğle arası yağmurda ıslandım.
evet veririm.
bbv benle palandökene gelir misin | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Paz Kas. 11, 2007 3:27 am | |
| boşver palandökeni gel izmit kartepeye gidelim burası şuan türkiyenin en büyük kış turizmi
bbw teleferiğe binelimmi | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Paz Kas. 11, 2007 4:58 am | |
| olur abide asıl palandökene git acayip güzel soğuğu var ekimin başlarında bi gidersin iliklerin donar.5 dk sonra alışırsın ve hasta olmazsın öyle bi soğuktur.gittiğim için bilirim ama hiç kalmadım kayakta yapmadım.teleferik süper bişidir kesin binmek isterim. neyse: bbw kendine bi iftira atar mısın :D:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Paz Kas. 11, 2007 5:52 am | |
| atarım ama sonra düzeltirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Paz Kas. 11, 2007 5:53 am | |
| bbw bnm için bi arkadaşımı dövermisin?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Paz Kas. 11, 2007 6:18 am | |
| ben döverim ama sen neden dövdürüyosun ki arkadaşını manyakmısın
bbw bana bi rap şarkı önerirmisin | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Paz Kas. 11, 2007 7:29 am | |
| öneririm örneğin vasiyet neyim var ki
ya dövdürüm çünkü en iyi arkadaşlarımdan biri ve çoook gıcık kendini bişey sanıooooo ve de sevdiğimi sevio galiba herkes de onla arkadaş olma diyor | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi Biskrem Versem?? Paz Kas. 11, 2007 7:30 am | |
| bbw bana bi rock çı öneririmisin? | |
|
| |
| Bi Biskrem Versem?? | |
|