| Kızlarla benzer özellikleriniz.. | |
|
+19yoshykolik_mervis diloşhyoshy yoshy_senoshy_1907 yoshyci gulcinim_lara Yoshy_manyağı yoshy-burcin Cemrecixx_ipek TaTLi_54_KaCiK erenyasemin cemre_manyax_merve zuzum{aNTimiKroP} buse ve yasemin ÖzqE_(AnTiNaziK) cemrekoLik yasemin kumralfıstığım kainatınenbüyükyoshyfanı PeLoSLy 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
PeLoSLy Yaseminci Admin
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 31 NeRedeN..! : Yoshyden MesLeK:) : öğrenci Kayıt tarihi : 07/06/07
| Konu: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Perş. Tem. 12, 2007 6:58 am | |
| Kızlarla benzer özelliklerinizi..anlatın.. | |
|
| |
kainatınenbüyükyoshyfanı Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 31 NeRedeN..! : yasemının kalbinin derinlerinden MesLeK:) : yoshyyy Kayıt tarihi : 12/07/07
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Perş. Tem. 12, 2007 1:19 pm | |
| yaseminimin her huyu bana benzio kola haricinde erenin giyim tarzı cemreni huysuzluğu gülçinin yemek zevki | |
|
| |
kumralfıstığım ---BaNlı-----
Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 31 NeRedeN..! : erenimdenn nerde:( MesLeK:) : ondan ondan:) Kayıt tarihi : 06/07/07
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Cuma Tem. 13, 2007 3:11 am | |
| erenimin giyim tarzı benzio mesela gülçinin bazı seçimleri röportajda okumuştum orda seçtikleri falan tam benlik cemrenin inatçılığı benzio yaseminin kola huyu benzio | |
|
| |
PeLoSLy Yaseminci Admin
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 31 NeRedeN..! : Yoshyden MesLeK:) : öğrenci Kayıt tarihi : 07/06/07
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Cuma Tem. 13, 2007 6:58 am | |
| benim şarkı söyleyince sesim erene bensio bide insanlar beni eerene bensetio cemrenin huysuzluğu ve zorba olması bana bensio gğlçinin dağınık ve sakar olması bana benziyo yaseminin pek bulamadım | |
|
| |
yasemin Siteye Isınmakta
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 31 NeRedeN..! : YaSeMiNiM aŞkImM MesLeK:) : YaSeMiNiM aŞkImM Kayıt tarihi : 13/07/07
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Cuma Tem. 13, 2007 7:59 am | |
| YASEMİNİN HER HUYU BENZİYOR ARABA DISINDA ERENIN GIYIM TARZI BENZIYOR GÜLÇİNİN DAĞINIK OLMASI CEMRENIN INATCI OLMASI | |
|
| |
cemrekoLik Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 29 NeRedeN..! : CEMRE!! MesLeK:) : CEMRE!! Kayıt tarihi : 13/07/07
| |
| |
ÖzqE_(AnTiNaziK) Ösqe.
Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 30 NeRedeN..! : YaSéMiNiSt!! ÖzqHé MesLeK:) : Hiç öyLee Kayıt tarihi : 05/07/07
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Cuma Tem. 13, 2007 8:14 am | |
| yasemin bnm gibi uKala ve konuştuumu ağır konuşan aynen ErenLe bnzemiyo hiç bi huyumuzz CemryLe intçı bnm gibi GülçinLe burçLarımız bide çoq yemek yiyişimizz | |
|
| |
buse ve yasemin Yaseminci Moderator
Mesaj Sayısı : 102 Yaş : 32 NeRedeN..! : YOSHY MesLeK:) : SANANE Kayıt tarihi : 13/07/07
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Cuma Tem. 13, 2007 8:22 am | |
| yaseminin kola sevgisi benzio
erenin saçları benzio
gülçinin sesi benimki gibii aynen
cemrenin inatçılığı | |
|
| |
zuzum{aNTimiKroP} Gulcinci Moderator
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 30 NeRedeN..! : istanßuL MesLeK:) : öqRenJhi Kayıt tarihi : 14/07/07
| |
| |
cemre_manyax_merve Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 31 NeRedeN..! : Evden MesLeK:) : Şarkıcı Kayıt tarihi : 14/07/07
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. C.tesi Tem. 14, 2007 8:48 am | |
| cemremreyle aynı gün doğmamız 17 şubatta kova burcu olmamız temizlik hastası olmamızz... aynı onun gibi bi yüzümün olması eren gibi yemek yapma sevdammm.... gülçin gibi yürümem yasemin gibi spor arabalara bayılmam.... | |
|
| |
zuzum{aNTimiKroP} Gulcinci Moderator
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 30 NeRedeN..! : istanßuL MesLeK:) : öqRenJhi Kayıt tarihi : 14/07/07
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. C.tesi Tem. 14, 2007 9:04 am | |
| Yorum yok ama saçmalıqa bak onun gibi bi yüzünün olması zuhahha yuhh | |
|
| |
erenyasemin YaseminYurukFan Hastası
Mesaj Sayısı : 482 Yaş : 33 NeRedeN..! : Yoshy ve Eroşun kalbi :D MesLeK:) : Yoshy ve Eroşun kalbi :D Kayıt tarihi : 06/07/07
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Ptsi Tem. 16, 2007 3:20 pm | |
| yaseminle başak burcu olmamız kola ve araba sevmemiz erenle sinirlenince hızlı konuşmamız gülçinle sesimiz cemreyle tarzımız... | |
|
| |
TaTLi_54_KaCiK Siteye Isınmakta
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 33 NeRedeN..! : maLeseF avusturya:(:( MesLeK:) : ÖGRENCIYIM BEN DAHA BE:D:D:D Kayıt tarihi : 17/07/07
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Salı Tem. 17, 2007 2:38 pm | |
| Cemremn giyim tarzi benim kinin ap aynisi resmennnn:D:D:D sonra cemremin saclarida benzyio ama benimki sadece kisa:D:D YASEMINIMINDE HUYU VE KAREKETERI BANA BENZEDINI DÜSÜNÜYORUM NE MUTLU BANA ONLARA AZICIK BILLE OLSA BENZEMEM:( | |
|
| |
Cemrecixx_ipek Siteye Isınmakta
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 34 NeRedeN..! : almanya MesLeK:) : ögrenci Kayıt tarihi : 21/07/07
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. C.tesi Tem. 21, 2007 10:41 am | |
| - cemre gibi zayifim - yasemin gibi komik - eren gibi saclarimin rengi - gülcin gibi cok konu$kan deyilimdir.. | |
|
| |
yoshy-burcin O artık Bizden
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Cuma Tem. 27, 2007 2:28 am | |
| Gülçin gibi gece çenem çok açılır. Cemre gibi yeri geldiinde süper laf sokarm..Ve saç rengimis aynı nerdeyse .. Eren gibi arada patavatsız olurum.. Yasemin pek bulamadm yhaa :S | |
|
| |
PeLoSLy Yaseminci Admin
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Cuma Tem. 27, 2007 5:21 am | |
| gülçin gibi sakar dağınık kapıfobik im ya inanmıorm yanı bn ve çk kötü şaka yapırm | |
|
| |
PeLoSLy Yaseminci Admin
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Cuma Tem. 27, 2007 5:23 am | |
| bide gülçin gibi hemn kilo alırım gülçine baq beni al yane | |
|
| |
Yoshy_manyağı Siteye Isınmakta
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 34 NeRedeN..! : istanbul MesLeK:) : öğrenci Kayıt tarihi : 26/07/07
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Cuma Tem. 27, 2007 6:34 pm | |
| Kola,araba,we mor rengi çoq serwerim yaseminle orta yönüm çoq | |
|
| |
gulcinim_lara O artık Bizden
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 31 NeRedeN..! : istanbul MesLeK:) : hiçbişe :) Kayıt tarihi : 16/07/07
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Ptsi Tem. 30, 2007 7:51 am | |
| gülçinle saçımız ve özellikle sakar ve utangaç olmamız yaseminle aşktan kaçmamız erkeklere güvenememiz ve kola sevmemiz erenle sağlıklı davranmamız ama o kadar aşırı değil benimki cemre ile de gözlerimiz o kadar | |
|
| |
yoshyci Siteye Isınmakta
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Ptsi Ağus. 20, 2007 5:42 am | |
| yasemine herşeyiyle benziyorum saçlarımdan tavırlarıma kadar gülçine sosyofobik olmam benziyo cemreyede saçlarım malesef erenle benzer bi yanım yok | |
|
| |
yoshy_senoshy_1907 ---BaNlı-----
Mesaj Sayısı : 691 Yaş : 29 NeRedeN..! : Gevezelikler diyarı(mesaj sayıma bakınca forumda çok geveze olduğumu anladımda) MesLeK:) : Öğrenci Kayıt tarihi : 24/08/07
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Ptsi Ağus. 27, 2007 6:35 am | |
| giyimim 4 ünüde andırır.
gülçin gibi gece konuşurum sakarımdır eren gibi bazen patavatsız olurum cemre gibi keçi inadım vardır vede cemre gibi yeri geldiğinde çok iyi laf sokarım.
yoshyimle bütün özelliklerimiz aynı ama ben nane yerim | |
|
| |
diloşhyoshy YaseminYurukFan Hastası
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Çarş. Ağus. 29, 2007 4:30 am | |
| ben yasemin gibi komiğimdir kola severim eren gibi safımdır saçımın rengi aynı gülçin gibi sesim vardır tıpatıp aynı cemre gibi saçlarım düzdür | |
|
| |
yoshykolik_mervis Siteye Isınmakta
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Ptsi Eyl. 10, 2007 4:39 am | |
| yoshymle komk olmam kolakolik olmam kıskanç olmam ve kmse belli etmemem konusma tarzımın yoshy gbi oldunu söler arklar ah bide ses tonum benseseydi=( romntik olamam
erenle sinirlence hızlı konusmam gülçinle mükkmeleiçeci olam ve obur olmam cemrele yoq | |
|
| |
yoshykolik_mervis Siteye Isınmakta
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Ptsi Eyl. 10, 2007 4:44 am | |
| bide aşka inanmammız mor sevem bol kıyafetleri sevmem dansı ve mzk sevmem falan beya varda aklıma gelmio=) | |
|
| |
yoshy_senoshy_1907 ---BaNlı-----
Mesaj Sayısı : 691 Yaş : 29 NeRedeN..! : Gevezelikler diyarı(mesaj sayıma bakınca forumda çok geveze olduğumu anladımda) MesLeK:) : Öğrenci Kayıt tarihi : 24/08/07
| Konu: Geri: Kızlarla benzer özellikleriniz.. Cuma Eyl. 14, 2007 7:47 am | |
| ''konusma tarzımın yoshy gbi oldunu söler ''aynen
bende öleyim ama sinirlenince eren gibi olurum
aslında sesim 4 ünün arasında gidip geliyor
''gülçinle mükkmeleiçeci olam ve obur olmam''aynen
bende gülçin gibi sosyofobiğim
cemre gibi keçi inatım zorlu olmam ve saçlarımla oynama takıntım var | |
|
| |
| Kızlarla benzer özellikleriniz.. | |
|