| Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
yoshy_senoshy_1907 ---BaNlı-----
Mesaj Sayısı : 691 Yaş : 29 NeRedeN..! : Gevezelikler diyarı(mesaj sayıma bakınca forumda çok geveze olduğumu anladımda) MesLeK:) : Öğrenci Kayıt tarihi : 24/08/07
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Salı Kas. 13, 2007 6:29 am | |
| eşek şakaları ve espriler eşek şakası derken örneğin: birinin arkasından poşet patlatmak yada havuzdaysak boğmak(bu sadece kuzenim ve dayım için geçerli salaklar bni boğdular ama bn ikisinide çok seviyorum. anne tarafımdaki akrabalarımdan en sevdiğim o ikisi)
bu arada kilo konusunda pot kırmadın abi sadece sordun ama neyse boşver gitsin
peki senin | |
|
| |
polat_love_yoshy ---BaNlı-----
Mesaj Sayısı : 444 Yaş : 35 NeRedeN..! : YOSHY'min yanında olmak için herşeyimi verirdim MesLeK:) : futbolcu Kayıt tarihi : 08/10/07
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Salı Kas. 13, 2007 6:35 am | |
| seviyeli tüm şakalrı severim
seviye olarakda mesela çelme takarak düşürmek hoşuma gider bana yapılmasınada kızmam çünkü henüz düşüremediler:D:D:D:D
en gıcık oldugun akraban | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 691 Yaş : 29 NeRedeN..! : Gevezelikler diyarı(mesaj sayıma bakınca forumda çok geveze olduğumu anladımda) MesLeK:) : Öğrenci Kayıt tarihi : 24/08/07
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Salı Kas. 13, 2007 6:39 am | |
| b.teyzemin kızı ve k.teyzem ikiside salak
senin | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 444 Yaş : 35 NeRedeN..! : YOSHY'min yanında olmak için herşeyimi verirdim MesLeK:) : futbolcu Kayıt tarihi : 08/10/07
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Salı Kas. 13, 2007 9:40 am | |
| :D:D:D çok komiksin ya senacım valla senin mesajı okuyunca öldüm gülmekten çok salaklar falan diyince:D:D:D benim en sevmediğim ya aslında baba tarafından nerdeyse kimseyi sevmiyom hepsi kendini beğenmişin teki bide i. dayımın çocuklarını sevmiyom en sevdiğin akraban...??? | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Salı Kas. 13, 2007 10:15 am | |
| dayım b.teyzemin oğlu,halamın ve amcamın kızları.diğer amcamlarında amcam hariç diğer fertleri salakk
en sevdiğin ders | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Salı Kas. 13, 2007 11:21 am | |
| elektronik atelye ve bilgisayar donanım - yazılım
en sevdiğin ders...??? | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Salı Kas. 13, 2007 2:23 pm | |
| sosyal blgler-beden e.-fn ve tknlj-mat eh işte
ingilizceden bıkkınlık getirdi bu hoca beğenmemeye başladım ingilizceyi
okulda en nefret ettiğin kişi (okuldaki herkes dahil) | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Çarş. Kas. 14, 2007 5:49 am | |
| bi çocuk ne tesadüf ki 5. sınıftan lise 3 e kadar aynı sınıfta okuduk benim kaderim buymuş
neyse işte ona çok gıcık oluyodum hatta bi kaç kere dövdüm ama beni sinir eden ben onu dövdüüm halde bile tekrardan dönüp kafa tutması defalarca dövdüm bu yüzden
bide çok fitne fesat biri kıskanç şererfsiz yalaka ne ararsan var itolitte
aynı soruyu bende soruyorum...??? | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Çarş. Kas. 14, 2007 6:59 am | |
| bu okulda öyle çok gıcık biri yok ingilizceci biraz gıcık.eski okulumun müdürü ve m.yardımcılarından biri ikiside öküzdü ya.
en sevdiğin dekorasyon stili (tarif ederek yazabilirsin) | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Çarş. Kas. 14, 2007 8:47 am | |
| ooooooooo bu çok zor iş ya düşünmek lazım sen başka soru sor istersen | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Perş. Kas. 15, 2007 6:46 am | |
| yaf sen düşün beklerim bn sen tarif et ben nasıl bişi olduğunu bulurum | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Perş. Kas. 15, 2007 8:09 am | |
| ya boşver hem hiç düşünmemiştim en sevdiğim stil nasıl bişe diye onun için hani şu stili çok seviyorum diyemem
ama şunu sölim sadeliği çok severim
en sevdiğin futbolcu (türk yabancı farketmez) | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Cuma Kas. 16, 2007 6:52 am | |
| valla aram çok yok ama kezman iyi ya bizim kezman.
snn en sevdiğin futbolcu | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Cuma Kas. 16, 2007 7:06 am | |
| Cristiano Ronaldo
idolüm benim ya
ama ondan sonra en çok ALEX DE SOUZA
en gıcık olduun futbolcu | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Cuma Kas. 16, 2007 7:07 am | |
| valla bilmiyom
en sevdiğin renk(bu da sorumu yani ama neyse) | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Cuma Kas. 16, 2007 7:15 am | |
| lacivert ve mor
en sevdiğin renk | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Cuma Kas. 16, 2007 7:16 am | |
| aynen bide sarı tabii bejde güzel | |
|
| |
diloşhyoshy YaseminYurukFan Hastası
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Paz Kas. 18, 2007 6:28 am | |
| bnm sorum yok | |
|
| |
PeLoSLy Yaseminci Admin
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 31 NeRedeN..! : Yoshyden MesLeK:) : öğrenci Kayıt tarihi : 07/06/07
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu Cuma Kas. 30, 2007 10:35 am | |
| | |
|
| |
diloşhyoshy YaseminYurukFan Hastası
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu C.tesi Ara. 01, 2007 10:17 am | |
| yok ama sewdiğim vr.
senin sevgilin vr mı? | |
|
| |
| Alttaki Üyeye Soru Sorma Oyunu | |
|